Wat is Nuratrim?

Nuratrim Kim KardashianNuratrim is de nieuwe dieetpil van Kim Kardashian. Onder andere Jennifer Aniston en Mariah Carey gebruiken het ook. De afslankpil is afgelopen oktober gelanceerd in Amerika en was een geweldig succes. Iedereen wilde het hebben.

Engeland

In december 2011 werd Nuratrim gelanceerd in Engeland. Ook hier sloeg het product in als een bom. De media stond er bol van en het product was niet aan te slepen..!

Wat is Nuratrim?

Maar wat is Nuratrim nu eigenlijk? Het is een nieuwe dieetpil van natuurlijke extracten. De afslankpillen bevatten stoffen zoals groene koffiebonen, zoethout, maar ook Spaanse pepers. Verder zit er Glucomannaan in. De pil is ontworpen om snel calorieën te verbranden én om de honger te stillen. U zult dus minder eetlust hebben. Per dosis is het mogelijk om ruim 380 calorieën te verbranden.

Voordelen

  • Eetlust verminderen
  • Energie geven
  • Vetten verbranden

Nuratrim dient ‘s ochtends voor het ontbijt met een groot glas water ingenomen te worden. Eén pil is voldoende voor een hele dag. Nuratrim stimuleert de stofwisseling waardoor het dus mogelijk is om vet te verbranden.

Bestel direct Nuratrim

Zoektermen:

  • kim kardashian

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>